Karin

Karinaxelsson.se är hälsobloggen som läses av tusentals personer varje dag. Som jag skrivit om här samarbetar jag gärna med företag som har samma syn på hälsa som jag har. Om du representerar ett företag och vill synas på Karinaxelsson.se diskuterar jag det gärna.

Jag som driver denna blogg är utbildad gruppträningsinstruktör och löpcoach. Om du vill anlita mig som instruktör för träning går det bra att kontakta mig för det också.

Kontaktuppgifter till Karinaxelsson.se:

Jag som driver Karinaxelsson.se heter Karin Axelsson. Kontakta mig enklast via mail: karinaxelsson.se@gmail.com eller telefon: 072 003 14 65.

Följ mig gärna på Instagram och Facebook för daglig pepp och inspiration!

Företagsuppgifter:

Karin Axelsson

Health by Karin

Dagsverkarvägen 21

197 36 Bro

Sverige

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.