Lopning Karin Axelsson

Bloggen Karinaxelsson.se drivs av mig, Karin, och har så gjort sedan 2009. Det är en blogg med fokus på träning, kost och hälsa och vill inspirera till ett aktivt liv med en bra balans mellan träning, vila, sund mat och det som skapar njutning i tillvaron. Karinaxelsson.se har tusentals tränings- och hälsointresserade besökare varje vecka och har nominerats ett antal gånger i olika bloggutmärkelser. Här kan du läsa mer om Karinaxelsson.se.

Allt som står skrivet på Karinaxelsson.se är skrivet av mig och alla åsikter här är mina egna. Fotografierna, om inte annat anges, är tagna och redigerade av mig. Om någon av er vill låna en bild får ni gärna göra det, men länka då tillbaka till mig.

På bloggen skriver jag regelbundet om nyheter och tips inom kost, träning och hälsa. Bland de produktutskick jag får skickat till mig skriver jag gärna om de, som jag vet passar in hos mina läsare. Det är alltså ingen garanti att jag skriver om det jag får hemskickat så länge jag och företaget inte har ett gemensamt samarbete.

Jag samarbetar gärna med företag som har samma syn på hälsa som jag har. Det jag skriver om på bloggen är sådant som jag kan stå för själv, oavsett om jag får betalt för det eller inte. Jag är dock alltid tydlig med att märka upp när jag har skrivit något i samarbete med någon annan. Genom att som varumärke synas på Karinaxelsson.se når det ut till tusentals personer, som är intresserade av träning, kost, hälsa och balans i livet.

Om du representerar ett företag som vill synas på Karinaxelsson.se får du gärna kontakta mig på karinaxelsson.se@gmail.com. Jag diskuterar gärna hur vi kan samarbeta på ett sätt som vi båda har glädje och nytta av.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.