Te, honung, vitlök, halstabletter, apelsiner och vila

Te, honung, vitlök, halstabletter, apelsiner och vila – så ser mitt recept ut för att bli av med denna förkylning, som jag har drabbats av. Tack för tipsen jag har fått på förkylningskurer! Det jag fortfarande behöver köpa hem är ingefära. När jag har gjort det kommer jag koka mig en brygd på te, riven ingefära, riven vitlök och citron. Om inte förkylningen försvinner av det så är någonting konstigt!

Än så länge får te med antioxidanter och en klick honung och apelsiner duga. Och vila. Jag har sovit 10 timmar i natt, från 23 till 9! Det var uppenbart att min kropp behövde mycket sömn. Jag kommer ta det väldigt lugnt idag. Vi hade egentligen planerat att åka och titta på tapeter till sovrummet, som vi planerar att göra om. Men jag behöver vila och vi får ta tapeterna en annan dag. Det är ganska lägligt att vi har filmstudio här hemma och OS har börjat, för då har jag något att göra medan jag kurerar mig och min förkylning.

Jag tar gärna emot fler tips för att bota förkylningar, för jag vill bli av med denna förkylning NU!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.