Lindas goda bärefterrätt

Igår kväll åt vi en god middag hos Linda här i Linköping. Till efterrätt bjöd hon på en god och fräsch sådan gjord av bär och kesella. är delar jag med mig av receptet.

CIMG7692 - Lindas goda bärefterrättCIMG7691 - Lindas goda bärefterrätt

Lindas goda bärefterrätt
6 portioner

En stor påse frysta bär – Linda hade jordgubbar, hallon och björnbär
1 burk kesella med jordgubbssmak
2 burkar kesella med vaniljsmak

Häll upp bären i en pajform. Blanda kesellasorterna med varandra och häll dem över bären. Ställ in i ugnen på 200 grader i 20 minuter. Klart!

Om man vill kan man servera denna efterrätt till vaniljglass, annars är den väldigt god som den är. Det som är bra med den är också att dem är så enkel att göra!

3 Kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.