Min kvällsmat kesella- och bärblandning

Jag brukar ofta äta något lättare till kvällsmat, som främst består av proteiner. Jag äter ofta min kvällsmat ganska sent och då är inte kroppen i behov av kolhydrater i samma utsträckning som den är på dagen. En favorit för mig är att blanda kesella, keso eller yoghurt med bär eller frukt och äta som kvällsmat. Jag blev inspirerad av Annas kvällsmix och gjorde min blandning lite annorlunda denna gång.

CIMG7681 - Min kvällsmat kesella- och bärblandningCIMG7682 - Min kvällsmat kesella- och bärblandningCIMG7683 - Min kvällsmat kesella- och bärblandning

Så här gjorde jag kvällens kesella- och bärblandning:
En halv burk lättkesella
Ett par matskedar minikeso
Ett par matskedar krossade linfrön
En rejäl laddning bär – det blev jordgubbar denna gång
Slutligen en liten skvätt lättfil

Vill man kan man även ta en skvätt Fun Light för att få ytterligare sötma till blandningen.

Mums vad gott! Och en perfekt avslutning på dagen, enligt mig.

4 Kommentarer
  1. Jag har jordgubbar i frysen o vet inte vad jag skall göra med demDe blir inte bra efter de varit i frysen , vattniga blir de som bara den. kanske mn kqn mosa dem o lägga i keso/kesella blandningen? blir det bratror ni? har aldrig prövar

  2. Jag brukar göra detta med frysta bär. Igår hade jag frysta jordgubbar. Det fungerar bra, tycker jag! Man kan mosa dem lite om man vill.Men visst längtar jag tills vi kan köpa färska, svenska bär istället!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.