Perfekt med träningscoach i mobilen

I den nyaste numret av M3 Sveriges Pryltidning finns det en artikel som handlar om hur man kan använda sin mobil som träningscoach.

Med hjälp av dagens teknik och de möjligheter som har utvecklats inom mobiltekniken kan man få ut mer av träningen. Man kan bli mer motiverad, få bättre koll på sin träning och följa upp sina träningsresultat bättre.

Här listar jag några av de mobil-applikationer som tas upp i artikeln:

  • Hundred Pushups: Om du vill bli bättre på att göra armhävningar är detta ett program för dig. Du får hjälp med träningsupplägg för att i slutändan klara av att göra hundra armhävningar på raken.
  • Two hundred squats: Om du föredrar knäböj framför armhävningar, eller om du behöver bli starkare i rumpa och lår, kan du ladda hem denna applikation som pushar dig till att göra två hundra knäböj på raken.
  • RunKeeper: Den här applikationen för IPhone håller koll på den distans du springer eller går och hastigheten du håller med hjälp av telefonens gps. Jag kommer börja använda mig av denna applikation när jag är ute och springer framöver. I morgon bitti när jag ska ut och springa blir premiär för mig och RunKeeper.
  • Body Fitness: Detta är en applikation som sköter både gymövningar, räknar BMI och mycket annat. Det finns många övningar att välja på, men den är seg när det kommer till att ladda ned övningarna.
  • Cardiotrainer: Med denna applikation kan man registrera sin träning. Med hjälp av GPS-koppling får man en bra koll på sina träningsresultat för löpning och gång. Den är också en optimal applikation för att dela med sig av sin träning på sociala medier som Facebook. Det finns mängder av statistik att tillgå, inbyggda musikkontroller och stöd för uppladdning till Cardiotrainers egen hemsida. Tidningen M3 Sveriges Pryltidning ger den betyg 8 av 10, vilket får anses som ett bra betyg.

Detta var ett fåtal av alla mobil-applikationer som finns ute på marknaden. Använder du dig av någon träningscoach i din mobil? Vilken i sådant fall?

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.