Kamutvetesallad med kräftstjärtar och avokado

Maken jobbar idag så jag slängde ihop en snabb och enkel lunch bara till mig själv. Det fick bli en sallad med kamutvete, kräftstjärtar, avokado och grönsaker. Då jag redan hade färdig kokad kamutvete i kylen behövde jag inte tillaga någonting utan kunde bara blanda ihop ingredienserna. Perfekt!
Kamutvetesallad%2Bmed%2Bkr%25C3%25A4ftstj%25C3%25A4rtar%2Boch%2Bavokado%2B%25283%2529 - Kamutvetesallad med kräftstjärtar och avokado
Kamutvetesallad med kräftstjärtar och avokado
1 portion

½ kamutvete (blir mer i kokad form)
lite olivolja
lite saft från en citron
chilikrydda
peppar
½ burk kräftstjärtar
½ avokado
valfria grönsaker (jag tog romansallad, tomat, paprika och gurka)

Marinera och smaksätt kamutvetet med olivolja, citronsaft och kryddor. Häll upp detta på en tallrik. Blanda i grönsakerna, som du har skurit i mindre bitar. Toppa med kräftstjärtar och avokado, skuren i små båtar. Klart! Och gott är det!

Kamutvetesallad%2Bmed%2Bkr%25C3%25A4ftstj%25C3%25A4rtar%2Boch%2Bavokado%2B%25284%2529 - Kamutvetesallad med kräftstjärtar och avokadoKamutvetesallad%2Bmed%2Bkr%25C3%25A4ftstj%25C3%25A4rtar%2Boch%2Bavokado%2B%25287%2529 - Kamutvetesallad med kräftstjärtar och avokado
Det är praktiskt att ha en stor mage då man egentligen inte behöver ett bord när man ska äta!
Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.