![]() |
Två olika sorters tacopajer |
Har haft en härlig helg! Bästa tjejkompisarna har varit på besök hos oss och vi har haft underbart soligt och varmt septemberväder i dagarna två. Som vanligt när jag och tjejkompisarna ses gick mesta tiden åt till en massa prat och god mat.
Igår åt vi pyttipanna (liknande denna) med stekt ägg och egenodlade, kokade rödbetor till lunch. Till middag blev det tacopaj med tacosås och sallad. Recept på den fiberrika tacopajen hittar du här. Men godast var nog de snabba och smarta tortillapizzorna som vi åt på fredag kvällen. Inspirerad av Anna plockade jag fram ingredienser, skar i mindre bitar och sedan fick alla göra sina egna pizzor. Alla tyckte att detta var mycket gott! Krispig och tunn pizzabotten med valfri topping kan ju inte bli fel. Så här gjorde jag min pizza.
Snabba, smarta och goda tortillapizzan
![]() |
Snabba smarta tortillapizzan |
Tortillabröd (jag valde fullkornsvarianten)
Tomatkross
Tacosås
Färska champinjoner
Skinka
Svarta oliver
Fetaost
Oregano
Basilika
Chilikrydda
Toppa tortillabrödet med resterande ingredienser. In i ugnen på 200 grader i 7-10 minuter. Håll koll och ta ut pizzan när brödet är krispigt och osten har smält. Servera med en god sallad. Vi hade tomat, gurka, avokado och romansallad i vår.
Även min man var väldigt förtjust i denna pizzavariant. Så detta kommer vi laga fler gånger!
Så mycket god mat! Härlig helg! 🙂
Underbar helg var det! 🙂
Åh, härligt med snabba och goda lösningar! Me like!
Visst är det! 🙂
Vad kul!Jag gjorde tortillapizza i torsdags faktiskt!Blir väldigt gott!Kramar
Härligt! Visst blir det gott! Kram