Philips SHQ3000 på löparturen

Bild härifrån

När man springer ensam, vilket jag oftast gör, blir det helt klart ännu roligare när man har något att lyssna på under tiden. Bra och peppande musik brukar få mig att springa lättare. Och att lyssna på talböcker eller radioprogram med prat får mig att skingra tankarna och lägga fokus på något annat än just löpningen.

I fredags testade jag ett par lurar från Philips för första gången. Och de fick följa med under min transportlöpning i morse också. Jag har väldigt svårt för att ha lurar som man bara ploppar in i öronen och inte har något som fäster runt öronen eller huvudet. Då ramlar de ut hela tiden för mig. Därför fungerar den typ av lurar jag hade på mig idag bäst.

Dessa Philips SHQ3000 fäster man runt öronen och där sitter de ordentligt fast. Man kan till och med hoppa utan att de ramlar ut. Ljudet i dessa lurar är bra. Och de stänger ute övrigt ljud bra också även om man hör lite svagt det som låter i omgivningen.

Med andra ord känner jag mig mycket nöjd med dessa lurar. Se kommer garanterat få följa med på många löparrundor och träningspass framöver. I morse lyssnade jag på ett program från P3 dokumentär, i serien ”Kropp och själ”. Handlade om proffsboxaren Åsa Sandell och det faktum att hon var 45 år när hon födde sitt barn. Intressant. Hann dock inte lyssna klart så jag får fortsätta under transportlöpningen hem ikväll.

Dagens transportlöpning – etapp 1:
Distans: 7,10 kilometer
Tid: 40:48 minuter
Snittfart: 5:45 minuter/kilometer

Dagens transportlöpning – etapp 2:
Distans: 2,51 kilometer
Tid: 13:00 minuter
Snittfart: 5:11 minuter/kilometer

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.