Välj dina flöden

I morse när jag var på väg till gymmet satt jag och kollade igenom mina flöden i Instagram och Facebook samt de bloggar jag följer regelbundet. Det slår mig då och då hur mycket de bilder och texter jag ser där påverkar mig och mitt humör. Och därför ser jag till att bara följa de som ger mig bra energi och positiva tankar.

Det är ju väldigt individuellt vad man är intresserad av och vad man mår bra av. Men jag rekommenderar er alla att rensa regelbundet i era flöden. Många är vi som varje dag, hela tiden kollar av våra sociala medieflöden och det är bara vi själva som kan välja vad det är vi ska se där. Så granska det du ser och ta bort allt du inte mår bra av!


Med dessa tankar körde jag ett positivt träningspass i morse. På så vis är de sociala medierna bra. Har man bra saker i sina flöden ger de grym inspiration, positiva tankar och idéer till nya bra saker. Det är så jag vill ha det.

Dagens träning:
Samtliga styrkeövningar i set om tre

  • Triset: hantellyft utåt/uppåt + hantellyft ovan huvud + hantellyft med raka armar framför kroppen
  • Armrotation för rotatorkuffen i kabelmaskin
  • Superset: drag bakåt i kabelmaskin + bröstpress i kabelmaskin
  • Sittande rodd
  • Latsdrag
4 Comments
  1. Det ligger verkligen något i det du skriverJ jag har märkt det också de senaste månaderna att blondinbellas och din blogg får mig väldigt glad, inspirerad och positiv. Tidningen IForm gör mig också väldigt glad och inspirerad. Det är lite skrämmande hur lättpåverkad man är egentligen. Ha en fortsatt fin vecka!

Leave a Reply

Your email address will not be published.