Vi hade rester kvar från gårdagens tacomiddag så de fick utgöra min lunch idag. Kände för att spexa till det lite mer än att bara äta ett tortillawrap rakt av, fyllt med köttfärs i grönsaker, och kom på att jag kunde ju gratinera den i ugnen.
Så jag fyllde ett tortillabröd med tacoköttfärs, några klickar tacosås och lite riven ost. Rullade ihop den och fäste med en tandpetare för att den inte skulle rulla upp igen. Sedan hade jag på lite mer riven ost och ställde in den i ugnen. Tio minuter i 200 grader visade sig vara lagom.
När den var klar lade jag upp den på en tallrik tillsammans med grönsaker och limeaioli. Den sistnämnda blev pricken över I:et och min lunch blev långt mycket godare än om jag hade ätit den utan ugnsgratineringen.
Tack förresten för era frågor och önskningar! Jag kommer ta upp dem i kommande inlägg. Men fyll gärna på! Om någon av er undrar eller önskar något mer så skriv det här.
Perfekt när man kan ”twista” till det lite. 🙂
Och skönt att du mår bättre!
Kram M
Jag tänkte tacksamhetstankar för att jag är frisk och pigg senast för en liten stund sedan. Det är verkligen helt underbart att orka röra på sig igen och få vara ute samtidigt!
Kram tillbaka!
Men så himla gott! Finns ju så mycket att göra med tacoköttfärs egentligen. 🙂
Visst gör det! 🙂