Burpees på film

För ett tag sedan fick jag frågan av Lotta om jag kan visa hur jag går tillväga när jag gör en burpee och nu så har jag filmat det. Ljudet på filmen är dessvärre inte det bästa då det blåste en del när jag filmade.

Några burpeetips:

  • För att klara av att göra burpees i ett enda flöde där varje rörelse går in i varandra så krävs det en del träning. Jag har övat på det ett bra tag nu och för några månader sedan ”släppte” det för mig. Innan hade jag svårt att hoppa ner i armhävningsposition utan klev ner istället. Men nu går det lättare för mig att göra det!
  • Om du har fem minuter över; gör burpees! Grymt bra övning som tränar styrka, flås och koordination.
  • Öva upphopp och armhävningar separat så att du blir stark i de övningarna. När du är det avancerar du till att göra burnes och försök att få till det där flödet i rörelserna så att hela övningen ”går i ett”.
2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.