Hjälp oss att hjälpa

För några veckor sedan, när rapporteringen om misären bland flyktingarna från Syrien var som värst, pratade jag och min man om hur vi skulle kunna hjälpa lite mer än vi normalt brukar. Det var mannen som kom med idén att vi skulle sälja vår extrabil, en liten Opel Agila från år 2000, och skänka hela summan till välgörenhet. Med hjälp från Mekonomen, som bytte ut bromsrör och -skivor, och Brotec, som rekonderade bilen, lade vi upp den på Traderas välgörenhetsauktion och där ligger den nu.

DSC04504Opel AgilaJust nu ligger bilen uppe i över 14000 kronor och det känns helt fantastiskt att vi minst kommer kunna ge så mycket till Radiohjälpen och flyktingkrisen i Europa. Vi har fått in mer än 100 bud sedan vi lade upp den i torsdags kväll och har fått så enormt mycket fin feedback från vänner och bekanta. Annonsen kommer ligga ute tills på söndag kväll och självklart hoppas vi att buden kommer trissa upp priset ännu mer. Om du vill vara med och buda gå in här och sprid gärna detta vidare. För om vi alla gör vad vi kan så kan vi nå riktigt långt!

DSC04506
DSC04509Jag är så glad att vi har fått med oss Mekonomen och Brotec i det här projektet. De har verkligen gjort en jätte fin insats och utan den är jag säker på att vi inte hade fått samma respons på kampanjen. Det har skrivits om det i våra lokaltidningar och många har hjälpt till att sprida det på Facebook. När vi var på bilmässan på Wenngarn igår lät de oss få ställa ut bilen där så att alla kunde ta del av välgörenhetsprojektet. Helt underbart!

Om du inte själv har behov av en liten Opel Agila kanske du känner någon annan som har det? Om inte annat hoppas jag att vår insats kan inspirera fler till att göra lite mer än normalt. För alla har rätt till ett drägligt liv!

Länkar:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.