Egentid

Den här veckan var egentligen planerad till att vara en vecka med mängder av egentid för mig. Båda barnen skulle vara på förskolan och eftersom jag börjar jobba först på måndag skulle jag kunna göra en hel del på egen hand. Men så blev Smilla sjuk i lördags och har varit hemma från förskolan varje dag denna vecka. Så, det har blivit mindre egentid än väntat och framför allt har jag inte fått lika mycket gjort som jag hade tänkt. Men däremot har jag fått en massa mys med 1-åringen!

Karin november 2

Idag fick jag i alla fall till en timmes egentid och inte vilken egentid som helst. Medan min pappa tog Smilla på promenad gick jag på massage och blev knådad tills jag nästan somnade. Så skönt var det!

Nog för att träning och att läsa en bok är exempel på härlig egentid. Men att masseras är nog ändå bland det bästa! Att ligga där och känna hur en stel rygg blir mjukare och hur det gör ont, fast på ett skönt sätt, när massören kommer åt knutar och stela områden – det är så härligt!

Den där massagen var precis vad jag behövde och nu behöver jag inte känna att jag saknar någon egentid.

Fotona på mig är från ungefär den här tiden för ett år sedan. Eller egentligen är de tagna för snarare elva månader sedan, i november. November är en mörk månad, men den är ändå så härlig med sitt mörker. Det blir så mycket trevligare att komma in då plus att det blir så vackert ute med all belysning när skymningen lägger sig. Hösten nu är härlig, men jag ser också fram emot november.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.