Att bo på hotell är härligt på många sätt. Frukosten är det allra bästa, det är nog de flesta av oss överens om. Men det är också härligt att äta en god middag i hotellets restaurang på kvällen och att sova i nybäddade lakan på natten. Hotellet vi var på när vi åkte till och från Åre brukar ha en middagsbuffé där man kan välja på två varma rätter samt plocka av en massa goda gröna tillbehör. Måste säga att hotellbufféer är bra grejer!
Jag brukar hålla en viss strategi när jag äter buffémat. För det är varken gott eller trevligt när det blir att man äter för mycket av maten. Därför går jag alltid en runda först bland alla faten och kollar efter vad det är jag tycker ser godast ut. Det som gör mig mest sugen är det jag tar för mig av och så fyller jag min tallrik.
Efter en portion är jag nöjd och jag håller mig från att gå en andra runda. Det är alltid bäst att avsluta med en lagom mätt mage.
Middagsbuffén vi åt av hade många härliga grönsaker och annat gott att bjuda på. Just många färger lockar verkligen aptiten och det är ju bra. Att ta för sig rejält av grönsakerna är ju positivt på alla sätt.
De två varmrätterna som serverades den här gången på hotellbufféen var inte jätte goda och då var det schysst att det fanns mycket annat gott att äta av bland grönsaksfaten.
När det kommer till frukostbuffén på hotell har jag en annan slags strategi. Då äter jag mig gärna rejält mätt och så håller jag mig mätt tills någon gång på eftermiddagen. Så härligt att få starta dagen med ordentligt med god mat. Surdegsbröd, frukt och ägg är favoriterna för mig!
Min frukost igår var en härlig variant med smörgåsar, frukt, ägg, smoothie, kaffe och vatten. Med den i magen var jag inte hungrig förrän framåt tre-tiden på eftermiddagen.
hehe, bästa med hotell är LÄTT fluffiga täcken och frukosten 😉 är dock lite dålig på buffé, för orutinerad :((
Det är helt enkelt svårt att ogilla hotell. I alla fall om man inte bor på det för ofta.
Åh hotellfrukost kan ju vara något av det bästa man kan få 🙂
Faktiskt!