Veckans bästa

Jag har en härlig fredagskänsla i kroppen. Tänker fira den genom att svänga förbi Vetekatten och köpa frukost innan jag drar vidare till kontoret. Här kommer det bästa från den här veckan!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Nyponrosor, nypon och vackra soluppgångar som jag har fått njuta av på mina promenader till tåget på morgonen. De morgnar jag lämnar barnen parkerar jag bilen vid Smillas förskola och så går jag med Wilmer till hans fritids och sedan vidare till stationen. Längs med den vägen passerar jag många fina nyponbuskar och annat fint att njuta av. Jag får då också en härlig promenad och frisk luft på köpet!

Veckans mysigaste:

Jag var på föräldramöte i Wilmers förskoleklass en kväll den här veckan. Vad mysigt det var att få se lite mer av där han befinner sig på dagarna och höra mer om hur de arbetar i förskoleklassen och på fritids!

hostpromenad-7

hostpromenad-9

Veckans träning:

Måndag: Innebandy med kollegorna

Tisdag: Löpning till utegymmet i Rålambshovsparken, några styrkeövningar där och löpning tillbaka. Ett perfekt pass att köra med utgångspunkt från vårt nya kontor!

Onsdag: Yoga hemma på morgonen

Torsdag: Crossfit med kollegorna. Jag höll i ett cirkelträningspass med en härlig mix av puls- och styrkeövningar.

Fredag: Jag var inte alls sugen på att träna i morse, men tänkte att jag kunde testa att göra 100 burpees. Det borde inte ta så lång tid, tänkte jag, men i och med min seghet tog det trots allt 15 minuter. Jag delade upp det i 10 burpees åt gången, vilket var ett bra upplägg. Men nästa gång ska jag klara att göra 100 snabbare än på 15 minuter.

Veckans mest intressanta:

Blev klar med att läsa en inspirerande ledarskapsbok den här veckan. Just nu är det många tankar från den som rör sig i mitt huvud. Intressant och inspirerande!

Veckans boost:

Det kommer bli mina sovmorgnar imorgon och på söndag. Jag känner tydligt av att jag har prioriterat sömnen lite för dåligt de senaste veckorna och ska se till att igen det i helgen.

hostpromenad-10

Veckans godaste:

Kommer garanterat bli den Overnight Oats från Vetekatten som jag ska köpa snart.

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det jag skrev om höstens godaste frukost.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Hemmahäng, barnkalas som barnen ska på och lunch med mina släktingar hemma hos oss. Måste bara tänka ut något gott att laga till den där lunchen.

Ha en ljuvlig fredag och magisk helg!
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.