Igår på påskafton kom svärmor och hennes karl över på lunch. Istället för att duka fram stora påskbuffén bjöd vi på 3-rätters till lunch. Det blev riktigt gott och det här vad var vi åt.
Påskafton lunch – Förrätt
En skiva formfranska med gravad lax, en klick majonäs och en klick röd rom och en dillkvist. Enkelt och gott!
Påskafton lunch – varmrätt
Vi rostade potatis, morötter och palsternacka med olivolja och flingsalt i ugn. Till det grillade vi kycklingfiléer, skrubbade med olika chilikryddor. Dessutom körde vi in rödbetor i ugnen och strösslade fetaost över dem när de var klara. Allt detta serverade vi med bladspenat, tomater och en kall sås gjord på créme fraiche, dijonsenap, salt, peppar och dill.
Påskafton lunch – efterrätt
Som snarare var som ett fika. Tillsammans med kaffe åt vi Chocolate Chip Cookies och jordgubbar. Mums alltså!