Dream big!

Att drömma stort är något av det viktigaste du kan göra för att ta dig dit du vill. Det om något kommer jag motivera mina barn till att göra. Utbildning och kunskap i all ära, men har man inte drömmar tillsammans med intresse och ett starkt driv så är det svårt att komma dit man vill.

För egen del vet jag att det är mina drömmar och visioner som har tagit mig dit jag är. Och jag tänker inte sluta drömma för det. För det finns ju fortfarande hur mycket som helst att utforska och uppleva!

Dream Big

Dröm stort

Dröm stort och sikta högt så kommer du garanterat en bra bit på vägen!

Detta motto lever jag efter och hoppas att fler av er gör detsamma. Jag gillar att ha höga målsättningar för det jag tar mig för eftersom jag då vet att det kommer få mig att prestera och lyckas med bästa möjliga. Att jag sedan inte når hela vägen fram gör inte så mycket. Tids nog kan jag nå dit ändå!

Dröm stort

Än är barnen lite för små för att välja karriärväg i livet, men den dagen som de står inför det valet vill jag berätta för dem att det viktigaste är att de följer sitt hjärta och inte slutar drömma. För som sagt, det är intresset och det starka drivet som kommer ta dem dit de vill. Det kan ingen utbildning ta ifrån dem!

Dröm stort

Än så länge handlar den här lilla flickans högsta drömmar om att få leka med en viss docka eller sjunga i kör, men jag hoppas att hon framöver kommer ha stora drömmar, som kommer leda henne på den väg hon vill ta i livet.

Tips på fler inlägg om samma ämne:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.