En magisk tjejhelg med Mamma Mia! – the Party

Wow, vilken helg! Eller snarare, vilket dygn! För det var under ganska exakt ett dygn som jag och fina vännerna Marie och Linda umgicks. Oj, vad mycket skoj vi hann med och vad värdefullt det var att få hänga så intensivt med varandra!

Mamma Mia! the Party

Vi inledde vårt dygn genom att gå på Mamma Mia! the Party. Det var verkligen en upplevelse och just eftersom det var så grymt bra kommer en stor del av detta inlägg handla om just den showen. Om du inte har sett den och har möjlighet till det kan jag verkligen varmt rekommendera detta party.

Vi hade bokat biljetterna redan i höstas och hade valt dagsshowen, dvs den föreställning som började redan klockan 13. Eftersom jag och vännerna möttes upp redan vid halv 12 hann vi med att checka in på vårt hotellrum på hotell Scandic Hasselbacken innan och svira om till festliga sommarkläder. För temat på Mamma Mia! the Partyär grekisk sommarfest.

Det kändes lite märkligt att gå på sommarfest klockan 13 en iskall vinterdag, men så fort vi kom in i lokalen på Tyrol kom vi in i stämningen. Där spelades det grekisk, glad musik och alla var glada. Vi fick varsin drink innan det var dags att sätta sig till det dukade bordet.

Föreställningen höll sedan på i närmare fyra timmar. Vi blev serverade god, grekisk mat medan vi blev underhållna av artisterna i en musikal helt i Mamma Mia-anda. Vad härligt det var att sjunga med i alla ABBA-låtar och vad imponerande duktiga de var!

Jag blev mest imponerad av akrobaterna som gjorde fantastiska konster medan vi lyssnade på skönsången. Utöver det var det en härlig mix av humor, en bra story, härlig musik och massor med glädje. Vi fick verkligen allt man kan tänka sig i den showen.

När alla rätter var uppätna tog de bort ett antal bord, bland annat vårt, och gjorde om dessa till dansgolv. Efter finalnumret av showen var det vår tur att dansa till de klassiska ABBA-låtarna. Och som vi dansade, det var verkligen super kul!

Vis klockan 18 hade vi dansat klart och vi gick tillbaka till hotellet. Det kändes helt klart lite märkligt att ha varit på en lång härlig fest redan fastän kvällen knappt hade börjat.

Resten av vår lördag blev ganska så lugn. Vi promenerade in till stan och åt middag på Riché.

Det var härligt att få prata ikapp om allt mellan himmel och jord – precis som vi gör på våra tjejhelger.

Vi gick tillbaka i den mörka kvällen till hotellrummet och fortsatte tjejsnacket fram in på småtimmarna. Alltså, dessa tjejhelger som vi har med jämna mellanrum är så värdefulla!

Dagen efter vaknade vi upp till en strålande vintersol och vi njöt av att få äta vår frukost i denna fina miljö.

Vi satt och åt så länge som var tillåtet. Man kan tycka att ett dygn är ganska så lång tid för att umgås intensivt och prata med varandra så gott som non stop, men vi hade lätt kunnat fortsätta några dygn till. När man är nära vänner finns det så mycket att dela med varandra!

Frukosten var ljuvlig och jag höll mig mätt på detta tills långt in på eftermiddagen.

Vi fick njuta av ett ljuvligt vackert (men kallt!) Stockholm när vi sedan promenerade bort till Centralen.

Denna tjejhelg saknades en av vännerna, men vi tre som var med fick verkligen ett värdefullt dygn tillsammans. Tack för det, fina ni! <3

Om du är intresserad av att veta mer om Mamma Mia! the Party så hittar du info här.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.