Veckans bästa ♥

Wow, vilken vecka!! Inser att jag konstaterar det om nästan varje vecka, men så är jag ju också en optimistisk person i grunden och jag gillar att fokusera på det fina och härliga. Därmed levererar även denna vecka!

Veckans vackraste:

När jag promenerade från barnens förskola och fritids i tisdags till tåget fick jag njuta av en så galet fin morgon. Solen var på väg upp och den strålade ljuvligt både på min väg och framme på tågstationen.

Jag skrev ju om veckans träningsplan i måndags och som vanligt hade jag en förhoppning om att kunna hålla den, men var också medveten om att jag skulle kunna komma behöva ändra den. Nu när det är fredag visar det sig att jag bara har behövt justera lite grann, vilket egentligen bara har blivit till det bättre. Här kommer denna veckas träning.

Veckans träning:

Måndag: Innebandy med kollegorna!

Tisdag: Ett träningspass hemma på morgonen. Kort och effektivt körde jag både gummibandsträning, en cirkel med burpees, utfall, armhävningar m.m. samt rörlighetsövningar. Klart på 30 minuter!

Onsdag: Sprang en kortare runda på lunchen.

Torsdag: Yoga med kollegor på morgonen och träning på Extremfabriken på kvällen. Just det sistnämnda var en grymt rolig upplevelse. Ni ser ju hur glad jag är när jag hänger i repet. Men samtidigt som det var kul att öva på hinderbana, armgång, chins och repklättring så insåg jag att jag har en hel del att träna på innan det är dags för Tough Viking i maj…

Fredag: Idag är dagen då jag ändrade på träningsplanen. Istället för att träna ett Full Body Workout på lunchen så sprang jag 5 kilometer imorse. Behövde prioritera lunchmöte istället och kände samtidigt att löpning var mer behövligt.

Lördag: Planen är längdskidor med mannen.

Veckans intressantaste:

Har hittat till podden Market och sitter och lyssnar på den just nu. Det avsnittet jag hittade till är det med Kappahls Anna Karin Holck som pratar om kundmöten, förändrade kundbeteenden och butiksdöd. Finns många andra tidigare avsnitt som jag är sugen på att plöja igenom!

Veckans mysigaste:

Helt klart gårdagen som gick i kärlekens tema. Barnen överraskade mig med hur många fina kärleksbrev som helst samt kramar och pussar när jag kom hem på kvällen. Själv inspirerade jag med en bild av stekta ägg i hjärtformat på mitt Instagram.

Veckans boost:

Jag mötte upp syster i onsdags morse och vi åt en frukost tillsammans. Som alltid så härligt att få kvalitetstid med henne!

Veckans godaste:

Den frukost vi åt var helt klart veckans godaste, hittills i alla fall. Om ni inte har smakat Semmelgröten på Pom & Flora och har möjlighet så måste ni göra det!!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det jag skrev om veckans träningsplan. Hoppas att det gav er en del konkreta tips!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Denna helg kommer bli magisk, det är jag helt säker på. Min syster kommer bo hemma hos oss från lördag förmiddag till söndag lunch och ta hand om barnen och under tiden är jag och mannen på Högbo Brukshotell. Där ska vi njuta av tid med varandra, skidåkning, god mat och vacker natur. Kommer logga ut från bloggen i helgen, men uppdaterar som vanligt på Instagram och Instagram Stories frekvent.

Ha en magisk fredag och helg!!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.