Veckans bästa ♥

Det är veckan efter Tough Viking och jag har till en början varit lite mör i kroppen, men just nu känner jag mest av träningsvärk från denna veckans träning.

Här kommer det bästa från denna vecka!

Veckans vackraste:

Jag njuter så av allt det vackra i trädgården. Varje kväll när jag kommer hem från jobbet tar jag ett gäng varv och försöker ta in allt det fina. Vårt lilla, vita körsbärsträd prunkar som bäst nu och det börjar bli färgrikt i rabatterna.

Veckans träning:

Måndag: Innebandy

Tisdag: En skön löpning på morgonen och på hemmaplan. Det blev närmare 5 kilometer i en strålande morgonsol.

Onsdag: Hemmaträning med kettlebells – tror att det är det passet som har gett mig den träningsvärk som jag har just nu!

Torsdag: Löpning igen. Nu sprang jag milen runt Kungsholmen. Också då en helt magiskt morgon!

Fredag: På dagens träningsplan står ett lunchpass med funktionella styrketräning på Träningspuls.

Helgen: Planen är att träna på söndag. Om det är fint väder blir det ett löppass i skogen och om det regnar (vilket det ser ut att kunna göra) åker vi till Extremfabriken för ett pass där.

Veckans mysigaste:

Jag var med sonen på hans fritids när Fritidshemmens Dag firades. Det var en fin eftermiddag där det bjöds på grillad korv och barnen hade varit med och tagit fram ett gäng olika aktiviteter på skolgården, som vi föräldrar fick vara med att testa. Han och jag fastnade en bra stund vid schackspelet!

Trädgårdshäng hemma med familjen på kvällarna har också varit mysiga höjdpunkter denna vecka.

Veckans mest intressanta:

Jag blev så fylld av pepp och inspiration när jag lyssnade på Saras senaste avsnitt av podden Träningsglädje Talks när hon pratar med Ida B Olsson. De pratar om livsglädje och hur de ser på livet, träningen och kroppen. Älskar deras inställning och hoppas att många av er lyssnar på avsnittet!

Veckans boost:

Min löprundor har gett mig så mycket av en energiboost. Att vara utomhus nu är magiskt och att få springa i allt detta fina gör mig så lycklig!

Veckans godaste:

Jag vill slå ett slag för inlägget om nyttig fudge, som jag skrev igår. Där finns det verkligen godbitar!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit sedan sist:

Min Race Report av Tough Viking 2019 8k är det som har lästs av flest av er. Kul!! Hoppas att några av er har blivit inspirerade till att delta i detta hinderbanelopp – för det var verkligen kul!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Vi kommer hänga hemma en hel del i helgen. Det blir en hel del trädgårdsarbete då vi behöver förbereda för det växthus som vi nyligen har köpt och ska få upp i trädgården. Såklart kommer vi kolla på Eurovision-finalen och lite träning ska också hinnas med.

Hoppas att vi alla får en magisk helg där vi får njuta mycket! Men först; ha en grym fredag!!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.