Gratis träning med I am Ready och Volvo Studios – här får du schemat!

För några veckor sedan var jag på ett riktigt roligt och härligt träningspass ute i Kungsträdgården. Det var I am Ready och Volvo Studios som tjuvstartade sitt vinnande koncept med gratis träning och härligt frukosthäng för alla som vill träna upp sig inför den kommande skidsäsongen.

Just detta träningskoncept har de kört tidigare tillsammans och jag har varit med vid ett antal tillfällen. Jag har fått reda på vilka som är datumen för de kommande träningspassen och delar med mig av det i detta inlägg.

Träning med I am Ready och Volvo studios

Det brukar variera mellan inomhusträning och utomhusträning. Senast var vi som sagt utomhus och vi körde ett tufft och roligt cirkelträningspass med fokus ben och rumpa. Det som kommer härnäst av kommande träningspass är en heldag nu på lördag den 9 november. Dagen kallas för ”Volvo Studio Training Day” och du hittar all information om träningsdagen här. Jag vågar inte lova att det finna platser kvar så om du är intresserad bör du maila till volvostudio@volvocars.com så fort som möjligt och senast på torsdag den 7 november för at förhoppningsvis säkra en plats.

Efter denna träningsdag väntar ett antal morgonpass framöver. Samtliga är gratis och arrangeras av I am Ready och Volvo Studios. Här kommer datumen så att du kan börja planera in redan nu:

  • Onsdagen den 20 november
  • Torsdagen den 5 december
  • Torsdagen den 9 januari – Det kommer vara olika instruktörer, men just denna gång vet jag att det är Mårten Nylén som håller i passet.
  • Onsdagen den 22 januari
  • Onsdagen den 5 februari
  • Onsdagen den 19 februari

Platsen är Volvo Studios, Jussi Björlings Allé i Kungsträdgården. Eventuell ändring av datumen kan uppstå. Den faktiska inbjudan till vardera träningstillfälle kommer ca 2 veckor innan. Håll utkik!

Frukost

Träningspassen avslutas med en härlig frukost tillsammans. Senast såg det ut så här när vi fick mumsa på smörgås med rödbetshummus och granola.

Jag kan tillägga att dessa träningspass är verkligen för alla, oavsett bakgrund och erfarenheter. Om du ska åka mycket skidor framöver så passar upplägget extra bra. Jag kommer garanterat vara med fler gånger!

Info från I am Ready

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.