Julen 2020 – några ord om vår jul

Så här fint var det i vårt kök när vi åkte hemifrån för en vecka sedan. Få se hur vackra amaryllisen och hyacinterna är när vi kommer hem igen ikväll. Oavsett vet jag att vi kommer hem till ett hus i julstämning. För det var så vi lämnade det när vi åkte. Ser fram emot att mysa det sista av julen några dagar till innan det blir dags att släppa taget om årets version av den, en jul som vi spenderade i vårt andra hem. Här får du några ord om min jul 2020.

Julstämning hemma med julblommor
Julstämning hemma med julblommor

Julen 2020

Det är nog många av oss som kan skriva under på att julen 2020 inte var som julen brukar vara. Förhoppningsvis ska vi alla kunna fira jul på vanligt sätt igen nästa år, men jag hoppas innerligt att de allra flesta har haft en helt ok jul i år ändå! För oss blev det inte så stor skillnad på hur vi firade julen i år. Vi kunde fira den i vårt andra hem i Åre som planerat, men vi kunde inte göra det med våra familjer, som vi brukar. Precis som för många andra blev det telefonsamtal och FaceTime istället för att få ”umgås” med farmor, farfar, morfar, moster och farbröder för en stund.

Förutom att vi saknade att vara nära våra familjer hade vi allt man kan önska sig denna jul. Vi fyra fick vara tillsammans och vi fick spendera dagarna ute i frisk fjälluft samt kunde mysa vid brasan och äta gott av mat som vi hämtade hem från butik och restaurang.

julgodis - julen 2020
julgodis - julen 2020

På julafton åkte vi skidor, likt alla andra dagar den veckan, och när vi kom tillbaka till lägenheten njöt jag av att få duka upp julgodisbordet på hyllan i köket från vilken vi har fin utsikt över Åresjön och Renfjället. Bara en sådan sak!

Jag hoppas att vår julgran står grön och grann där hemma för det vore mysigt att få mysa jul några dagar till. Hur gör ni – vill ni också ha jul några dagar till eller har ni redan kastat ut den? 🎄❤️

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.