Det är okej att skippa träningen ibland

Min devis är egentligen att det inte finns några ursäkter till att inte träna och att man bara kan skippa träningen när man är sjuk.

Jag är inte sjuk, men väljer ändå att skippa träningen ett par dagar nu. Trötthet och en smärta i vänster skinka gör att jag tror att det är just vila jag behöver. Så istället för att träna ger jag mig själv lite mer sömn och återhämtning. Jag tycker mig känna mig själv och min kropp så bra vid det här laget att jag kan hålla isär anledningarna till att jag är omotiverad till att träna. Jag vet när jag inte vill det pga lathet och när jag inte vill det pga att kroppen behöver vila. Så jag väljer att lyssna och anpassa mig.

Karin - yoga i trädgården

Egentligen bör jag nog lägga in några veckor per år med total vila från kroppen. Jag är lite dålig på det, men tänker att det kanske är just det kroppen säger åt mig att börja med?

Lite rörlighetsstyrka, yoga och promenader kör jag på denna vecka. Inget ansträngande eller tungt och inget pulshöjande. Men eftersom jag inte är sjuk behöver jag fortfarande få någon slags lugnare motion.

Bilderna från när jag yogar i trädgården på sommaren gör mig varm i hjärtat. Jag hoppas att kroppen ska vilja göra något sådant imorgon, om än inomhus istället.

Karin - yoga i trädgården

Karin - yoga i trädgården

Karin - yoga i trädgården

Jag hoppas att också ni är bra på att lyssna in kroppen och måendet. Att också ni väljer att skippa träningen när ni behöver vila från den. Att ni inte kör på i 110 oavsett vad, utan är snälla mot er själva. Det finns inget som är bra med att träna för mycket, för hårt eller för ofta. Och oavsett vad andra säger är det du själv som måste komma fram till vad som är en bra balans för dig.❤️

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.