Jag jagar hellre gåshud än pengar och status

Istället för att jaga pengar eller status vill jag räkna antalet gånger jag får gåshud.

Annika Telleus

När jag lyssnade på Sunshinepodden tidigare i somras hörde jag Annika Telleus säga detta och det träffade mig rakt in i hjärtat. Precis så lever jag också!

Jag jagar hellre gåshud

Det är de tillfällen som ger mig gåshud eller rysningar av välbehag som betyder något för mig, både på jobbet och privat. Jag jagar hellre gåshud än alla pengar och statustitlar i världen, med andra ord.

Ju oftare jag får gåshud desto bättre mår jag.

Här är några exempel på saker som ger mig gåshud:

🌄 Att springa till sjön och njuta av dimman över den och en sol som färgar den rosa och orange.

🤩 Att satsa på jobbet och slå rekord tillsammans med teamet.

❤️ Att komma hem till familjen och mötas av stora varma kramar.

💡 Att utvecklas och lära mig nya saker som tidigare har känts omöjliga att klara.

💪 Att kliva ur min comfortzone och göra något som jag tycker är läskigt.

Hur är för dig? Vad ger dig den där härliga, sköna gåshuden?

Löpning på födelsedagen

Jag kan varmt rekommendera poddavsnittet i Sunshinepodden med Annika Telleus. Hon är aktuell med boken Konsten att lyssna och hon är kvinnan som lämnade karriären på H&M för att helhjärtat ägna sig åt att lyssna. Nu är hennes jobb och mission att sätta lyssnandet på kartan och hjälpa andra att bli bättre lyssnare.

I podden kommer hon med bra och konkreta tips på hur man kan bli en bättre lyssnare och vad det ger för effekter.

Du hittar poddavsnittet här.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.