Veckans Bästa från vecka 45 2022 ♥

Wow, vilken händelserik och rolig vecka! Jag har varit på ett par olika events på kvällarna (du ser bilden från ett av dem ovan) och jag har fått till bra träningspass hemma i vardagsrummet. Dessutom har jag skrivit detta inlägg med kloka ord från förr.

Läs mer här om det bästa från den här veckan!

Veckans bästa från vecka 45 2022

Veckans vackraste

Nu när nästan alla löv har fallit ner från träden är det mer kargt och kalt ute. Men det finns vackra stunder att uppleva i alla fall. Jag har njutit av många morgonpromenader i gryningsljuset denna vecka, vilket har varit fina stunder i frisk luft.

Veckans träning

Det har blivit ett gäng riktigt bra styrkepass i vardagsrummet denna vecka och jag är så nöjd. Effektiva pass med några nya övningar har gett mig skön (och lite jobbig) träningsvärk den här veckan. Utöver det har jag varit tvungen att promenera mer än vanligt då vår ena bil måste in på verkstaden. Så härligt!

Veckans mysigaste

Vi hade en mysig liten stund med mattelektion hemma igår kväll. Jag gjorde matteprov till barnen och de löste dem galant!

Veckans mest boostande

Det här inlägget om att oro gör inget gott boostar mig verkligen. Jag hoppas att också du blir stärkt av att läsa det.

Chokladiga kladdkakekakor recept

Veckans godaste

Idag är det Chokladens Dag och jag hoppas att du ska fira det på något sätt. Kanske genom att baka och äta något av dessa goda chokladrecept, som jag delade med mig av igår?

Veckans mest inspirerande

De två events jag har varit på denna vecka har verkligen inspirerat mig. I tisdags hade vi kundevent på Google där vi lyssnade på inspirerande föreläsningar och efter det fortsatte vi till BouleBar för middag och boule. I onsdags var jag på event med det Social Selling Community, där jag är med. Där var det både inspirerande mingel och diskussioner och utöver det höll den fd fotbollsdomaren Jonas Eriksson en dragning. Han är ju också entreprenör och med i Draknästet och drog många intressanta paralleller mellan domaryrket och ledarskapsrollen. Grymt bra!

Helgens goda - morotskaka

Veckans mest lästa inlägg

Det inlägg jag skrev efter förra helgen med helgens tre goda recept har lästs av flest av er. När jag tänker på det blir jag sugen på alla tre recepten igen!

Veckans bästa Instagram-inlägg

Det inlägg jag skrev på temat oro:

📝 Kom ihåg detta:
Oro är som en gungstol. Den håller dig sysselsatt, men den tar dig ingenstans.

➡️ Oavsett vad som oroar dig just nu. Glöm det!

❤️ Ta ett djupt andetag, håll dig positiv och förstå att saker och ting kommer att bli bättre.

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Först och främst ser jag fram emot att landa mjukt i soffan ikväll medan jag och familjen kollar på fredagsfilmen. Sedan ser jag fram emot att ta helgen som den kommer. Kravlöst och avkopplande är mottot för min helg.

Njut av din fredag och din helg!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.