Vi återvänder till en favorit

Det är dagen före midsommarafton och det spritter i mig av sommarkänslor. I eftermiddag åker vi till Dalarna då vi i år återvänder till en favorit över midsommarhelgen. Vi var där för första gången för två år sedan, också då under midsommarhelgen, och vi älskade den platsen från första stund.

Här får du veta mer om vår favorit i Dalarna.

Vi återvänder till en favorit i Dalarna

Att fira midsommar i Dalarna är en klassiker och just den plats vi ska till är en drömsk sådan. Den ligger precis vid en liten sjö, avskild från städer, vägar och brus. På denna plats får vi vara för oss själva och ägna oss helt åt fiske, bad och blomplockning. Precis som vi vill ha det på midsommar!

Platsen heter Falkudden och ligger i Näs, en liten by i södra Dalarna, ca två mil från Avesta. Den lilla sjön som vi gärna badar i heter Bysjön och är en del av Dalälven. Efter vår förra vistelse där skrev jag detta blogginlägg om Falkuddens Camping.

Det jag ser extra mycket fram emot att njuta av där är:

  • Bada (ja, jag har fått ok på att bada nu efter kejsarsnittet!!)
  • Plocka blommor och binda kransar.
  • Att barnen ska fiska. Sist fick sonen upp en fisk, som vi sedan grillade till kvällens middag.
  • Bara vara och njuta av allt det vackra.

Här kommer ett gäng bilder från Falkudden.

Falkudden camping - solnedgång midsommar 2021

Jag ska njuta av varje minut denna midsommarhelg och precis som jag skrev om häromdagen ska jag låta den vara kravlös och skön.

Om du vill läsa mer om denna camping, kolla in sajten här.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.