Att alltid göra det lilla extra

När man alltid gör det lilla extra kan man också förvänta sig att se resultat. Det gäller i det mesta i livet, såsom i träningen, på jobbet och i relationer. Läs mer här om varför du ska göra det lilla extra.

Träning med bebis

Att alltid göra det lilla extra gör skillnad

Jag tänkte på det senast igår när jag tränade ett styrkepass hemma på morgonen. Jag hade egentligen tänkt avsluta passet, men kom på att jag nog skulle hinna göra en övning till. Det var lite lockande att inte göra den sista övningen då jag inte hade tänkt det från början. Men så tänkte jag att det är precis den typen av saker som gör skillnad. Att göra en extra repetition eller en extra övning vid styrketräning är precis det som kommer utveckla mig och mina muskler.

Så jag gjorde den sista övningen och kände mig nöjd med mig själv.

Gäller inte bara vid träning

Det är inte bara vid träning det lönar sig att ha det här tänket. Du kommer nå bättre resultat även i karriären, i relationer och övrigt i livet när du har den inställningen. Självklart ska du inte köra slut på dig själv, men i den mån det går lönar det sig att göra en extra insats.

Vad finns det då för exempel på detta? Jo, det kan vara att utföra en tjänst till någon annan på en högre nivå än förväntat. Det kan vara att överraska familjen med att ha lagat något extra gott till middagen. Eller det kan vara att utföra en arbetsuppgift extra noggrant. Du bestämmer själv vad du vill läga din energi och tid. Om du lägger den på sådant, som utvecklar dig eller gör andra människor glada, är jag övertygad om att du kommer att se resultat.

Så nästa gång du tränar ett pass, se till att göra den där extra repetitionen eller springa de sista metrarna fast du egentligen skulle vilja gå!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.