Det är den 2:a adventsveckan 2025 och jag myser av allt som händer under denna månad. Här summerar jag det bästa från den här veckan, som kommer avslutas med att vi firar andra advent.
Veckans Bästa från vecka 49, 2:a adventsveckan 2025!
Veckans vackraste
I lördags plockade vi fram adventsljusstakarna och stjärnorna. Under veckan har vi julpyntat lite till. Så mysigt och vackert det är att ha det så!
Veckans träning
Den här veckan får jag till vartannat pass löpning och vartannat pass styrka. Gillar det upplägget!
Måndag: Styrketräning med kettlebells
Tisdag: Löpning
Onsdag: Styrketräning på gymmet, basövningar
Torsdag: Löpning
Fredag: HIIT-pass med många Burpees
Lördag: Löpning
Söndag: Vila
Veckans mysigaste
Att julkalendern har börjat! Älskar att sitta och kolla på den med ett eller flera av barnen och ska kolla ikapp i helgen.
Veckans mest boostande
Det inlägg jag skrev om min hälsoboost just nu ger mig bra boost. Hoppas att du också har hittat saker som boostar dig hälsomässigt!
Veckans godaste
Dels det recept på nyttig bärglass, som jag delade i veckan, och dels det inlägg där jag har samlat allt det goda jag ska baka under december. Kolla in min julbakning här.
Veckans mest inspirerande
Vill du få koll på hur kroppen påverkas av kallbad? Då tycker jag att du ska läsa det inlägg jag skrev om just det.
Veckans mest lästa inlägg
Ett inlägg som har lästs av fler än vanligt denna vecka är receptinlägget med min goda äggröra. Mums att äta tillsammans med FinnCrisp, keso och tomat!

Veckans bästa Instagram-inlägg
Den Reel jag lade upp om min nyttiga bärglass har fått bäst räckvidd:
Nyttig bärglass!🫐🍨
Vem vill inte äta en krämig bärglass till frukost eller mellanmål?! Här får du receptet på en nyttig sådan, fullproppad med bra näring!
Recept för en portion:
❣️1 dl havregryn
❣️1 dl Kasein Vaniljdrömmar, proteinpulver från @tyngre
❣️1 msk chiafrön
❣️1 dl valfria frysta bär, jag har blåbär och hallon + mer till toppingen
❣️2 dl vaniljkvarg
Förbered din glassfrukost kvällen innan genom att blanda havregryn, proteinpulver och chiafrön i en burk. Tillsätt kvarg och bär. Rör runt i burken tills du har en jämn smet.
Ställ in i kylen över natten.
Morgonen efter tar du fram din bärglass och toppar den med mer bär. Eftersom den har stått i kylen en hel natt med frysta bär i sig är den härligt kall och smakar nästan som glass.
Enjoy!
Kommer du testa denna ”glass”?
Följ mig gärna på Instagram: @karinaxelsson.se
Vad jag ser fram emot i helgen
Som jag älskar dessa adventshelger och denna 2:a adventshelg ska jag göra en del julgodis. Det blir sannolikt Rocky Road, Dumlekakor och proteinrika pepparkaksbollar. Jag är också sugen på att göra våfflor till en av frukostarna i helgen.
I övrigt ska jag ägna mig åt det jag brukar på helgerna: springa, promenera, vara med familjen och njuta av ledigheten. Måste sätta ihop årets julkort och nästa års kalender också.
Njut av din helg!





