Fräscha bufféer som ger bra energi

IMG_4736 - Fräscha bufféer som ger bra energi

Har haft workshops och teambuilding hela dagen idag på jobbet. Givande och bra! Inte bara innehållet och agendan för dagen var bra, utan även lunchen vi fick var grym. Det var uppdukat med en god och fräsch buffé av lite orientaliskt slag.

Bufféer är perfekt mat att bjuda på eftersom alla kan hitta något de gillar där. Jag gillar när det finns många olika sallader att välja på; fräsch mat som klarar av att stå framme någon timme eller två, och som är god att äta kall.

På dagens buffébord fanns lammfärsspett, tonfisksallad, hummus, oliver, bulgursallad, halloumisallad, vinbladsdolmar och bröd. Allt gott, fräscht och hälsosamt!

Att servera buffémat som är fräsch och hälsosam lönar sig på många sätt. Jag är säker på att jag och mina kollegor hade mycket mer energi och en positivare inställning till eftermiddagens workshop med denna mat i magen än om vi hade ätit mer svårsmält och fet mat. Tycker det verkar som att många företag tänker så alltmer; att maten som serveras ska generera pigga, alerta och kreativt tänkande människor. För då får man ju ut så mycket mer av dagen! Att det fanns frukt (och inte godis eller kakor) att ta av under dagen var ytterligare en positiv sak med dagens upplägg.

2 Kommentarer
  1. Maten på konferensdagar är verkligen viktig. Ofta tycker jag det bjuds på typ mack-lunch och det är ju så fruktansvärt. Enstaka timmar senare är alla hungriga och gnälliga…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.