Te och vitaminer

Både idag och igår har jag kännt mig lite småkrasslig. Jag har lite ont i halsen, är snorig och känner mig allmänt lite seg i kroppen. Som tur är har jag mina inplanerade vilodagar idag och igår, så jag behöver inte känna att jag hoppar över några träningspass. Det är bara att hoppas att jag kommer må bättre imorgon så att jag kan jobba och träna som vanligt.

För att hjälpa kroppen på vägen till att må bättre började jag dagen idag med en kopp rött te och ett glas med vitaminbrus. Jag kommer också se till att ta det väldigt lugnt idag och vila upp mig så mycket som möjligt. Jag har inga egentliga måsten idag, vilket känns skönt. Vi ska ha Peos familj här på grillning på sen eftermiddagen, men det känns inte speciellt betungande.

Idag är det molnigt och ganska kallt väder. De säger på väderprognoserna att högtrycket är förbi för denna gång. Idag och i veckan som kommer verkar det bli mycket kallare väder och till och med regn. För en gång skull så är jag ganska glad att vädret inte är varmt och soligt, för det finns inget värre när man känner sig sjuk och krasslig att behöva spendera hela dagen inomhus medan solen gassar utanför dörren.

Nu får vi hoppas att detta bara är en tillfällig grej och att jag vaknar imorgon och känner mig fit for fight igen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.