Mysigt med traditioner

Julafton i år gick till på nästan exakt samma sätt som förra året; vi tillbringade julaftonen hemma med gäster, vi åt samma sorts mat på julbordet, vi tittade på Kalle och hans vänner klockan 15 (fast jag tittade inte utan grejjade i köket istället), fikade och delade ut julklappar följt av Karl-Bertils jul lite senare. Jag tycker att det är mysigt med traditioner och just julafton är en sådan dag då jag gärna firar på samma, eller i alla fall liknande sätt varje år.
Min förrättstallrik bestod endast av goda nyttigheter som sill, lax, kokt potatis, tomatsallad och ägg. Till varmrätt åt jag hemlagade köttbullar, potatis och knäckebröd. Senare på dagen var jag dock inte lika nyttig då jag fikade av min hembakade mjuka pepparkaka med glasyr. Mycket god, kan jag lova!
En annan ”tradition” under julhelgen och mellandagarna är att gå många promenader. Idag på juldagen var vi ute på en skön långpromenad och gick en mil, mestadels på golfbanan. Skönt att få frisk luft och motion mellan alla måltider och innesittande!!!
Bilder från vår promenad på golfbanan idag.
Traditioner är bra så länge man gillar dem. Jag gillar både jul och promenader så jag tänker hålla fast vid dessa traditioner!
4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.