Fem för fem

löpning 3 km test 2

Det är roligt med listor, tycker jag. Fick just en av Katta, som jag tänker besvara här och nu.

1. Vilket livsmedel kan jag inte leva utan?

Jag har lite svårt att välja mellan ägg och lax. Båda är så goda och går att variera i oändlighet. Jag tröttnar aldrig! Men det får bli att jag svarar ägg. Det är ändå det livsmedel som jag äter oftast och till och med blir retad för att jag har med mig så ofta i kokt form.

Magiska-sommarkvällar-5

2. Godaste efterrätten?

Har svårt för att bestämma mig där också. Älskar kladdkaka med vispad grädde, en äppel- eller bärpaj med vaniljsås och efterrätter med glass, som den marängsviss med hallon och nötter, som vi fick hos min kusin i somras.

3. Vad tränar du helst en dag då du har all tid i världen?

När man har all tid i världen vill man ju träna länge så jag svarar långpass löpning. Nu var det länge sedan jag sprang ett sådant pass och kanske är det just därför jag längtar efter det så. Tänk vad härligt den dag när jag kan knyta på mig skorna, lämna bebis hemma och ge mig ut i 2-3 timmar för att bara springa. Då ska jag ha bra musik eller en podcast i öronen, energidryck i vätskebältet och gärna krispigt höstväder som sällskap. Och så ska jag bara springa och springa!

4. Bästa träningsredskapet?

Har inte så höga krav där utan får till träningen ändå. Men bra skor är ju viktigt.

Processed with Moldiv Systers goda 3-rätters från idag

5. Vad är du tacksam för just nu?

Min familj. Visserligen dog min mamma nyligen, vilket är hemskt och jätte sorgligt. Men samtidigt har det fått mig att uppskatta de jag har kvar så mycket mer. Jag har världens finaste familj och att både pappa och syster bor nära oss betyder mycket.

Tidigare idag bjöd min syster oss och pappa på middag för att fira de båda papporna. Hon hade ordnat super god trerättersmiddag och ordnat så fint. Härligt att kunna ses så!

Jag skickar nu fem för fem-listan vidare till Marja, Linda, Sofia, Helena och Sofia.

6 Comments
  1. Tack för dina svar, jag gillar också listor. Vi har tyvärr en mamma-sorg gemensamt, men precis som du skriver så hamnar känslorna närmre ytan efter en sådan förlust – och bidrar till att en tar tillvara livet och sina nära mer och oftare tror jag.

    Grattis till bebis – och glad att jag hittade tillbaks till din blogg igen efter att jag bytte från Pigg&Duktig!

    1. Vad tråkigt med din mamma! Tänk att det egentligen är så naturligt när någon dör – alla ska vi ju göra det någon gång – och ändå är det så hemskt när det händer. Styrkekramar till dig!

      Tack för bebisgrattis! Kul att jag i och med detta också hittade tillbaka till dig och din nya blogg. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.