En sommardag

Tänk, så kom äntligen sommaren! Ja, så känns det verkligen. Och eftersom vi har sommarlov och semester så har vi kunnat njuta fullt ut av den sol och härliga värme som vi har haft här idag.

Att få börja dagen med att gå på en solig promenad med två små barn i vagn efter frukost. Att inte ha någon tid att passa. Att stanna till i backen och springa i den upp och ner med 3-åringen för att sedan stå vid fårhagen och titta på lammungarna. Det är sådant som känns somrigt och som jag njuter av.

DSC01934

DSC01940

Det blev väl i och för sig inte riktigt så många backar sprungna som jag hade tänkt då sonen hellre ville titta på fåren. Men det gjorde inte så mycket. Det var kul att få springa lite och när jag är med barnen får träningen komma i andra hand.

DSC01952

Efter vårt promenad- och löppass har vi hängt hemma i vår blommande trädgård resten av dagen. Vi har påtat, rensat och fixat och så har vi softat, myst och hängt. Att sommaren verkligen är här nu är bara för bra för att vara sant!

DSC01953

Vi badade i badtunnan på eftermiddagen och efter det satt jag på trappan och torkade i solen.

DSC01961

Nu är klockan närmare nio och solen skiner fortfarande. Fotona från trädgården är tagna alldeles nyss, när kvällssolen är som finast. Tänk att man får ha det så här bra!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.