Questbar Vanilla Blueberry Chocolate

Minns ni att jag förra veckan gjorde en questbar med smak av choklad och hasselnöt? Den blev verkligt så där galet god att jag inte kunde förstå att jag faktiskt hade gjort den själv! Här kommer receptet på en questbar med en annan slags smaksättning. Den här gången är basen av vanilj och smaksättningen blåbär och ljus choklad. Riktigt gott!

chestbar vanilla blueberry chocolate

Questbar Vanilla Blueberry Chocolate

en bar

Börja med att värma fibersirapen, i micron eller i kastrull. Om du gör det i micron kör på full effekt i ca 15 sekunder. När det bubblar tar du ut den. Rör i proteinpulver och steviadroppar direkt. Forma till en massa. Använd gärna händerna.

Hacka chokladen i små bitar. Knåda in bitarna tillsammans med de torkade blåbären i massan och forma till en bar. Ställ in i kylen i 1-2 timmar.

fiber sirap chestbar

Det blev en fin kombination med blåbär och choklad till vaniljen. En annan variant som skulle fungera är att använda ett proteinpulver med smak av vit choklad istället och byta ut blåbär mot gojibär.

chestbar vanilla

Jag gillar verkligen vad man kan göra med fibersirap. Att jobba med den i det uppvärmda formatet är roligt och det blir verkligen en härlig konsistens på baren.
chestbar vanilla blueberry chocolate 2
chestbar vanilla blueberry chocolate 9

Så en härlig torsdag önskar jag er och tänker att ni borde verkligen att testa att göra questbars, om ni inte redan har gjort det!

Inlägget innehåller affiliatelänkar

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.