Överraskning

När jag kom hem med Lilltjejen från jobb och förskola härom dagen möttes vi av en glad pojke i dörren och något som sken så fint precis vid ingången. Wilmer, som hade varit sjuk och hemma med pappa några dagar, var nu mycket friskare och piggare och de båda killarna hade städat och pysslat under dagen.

Bland annat hade de pysslat ihop denna fina julbelysning av vår eldkorg, några vedträn, en ljusslinga, blåbärsris och det sista äpplet från vårt lilla äppelträd. Jag hade ingen aning om att de hade haft en sådan kreativ dag och blev jätte glad över att se den fina kreationen på vår farstukvist.

DYI jul

DYI jul

Tycker verkligen att de hade lyckats bra med att få till en fin ljuskälla, som ger julstämning och ändå kommer fungera att ha där hela vinterhalvåret. Eftersom vi tycker att det är mysigt att grilla över eldkorgen annars på vintern så får vi nog köpa en ny att använda i det syftet. Den här eldkorgen gör sig bäst som prydnad!

soffkuddar med djur

soffkuddar djur

När jag hade kommit innanför dörren den där eftermiddagen och gått in i vardagsrummet upptäckte jag något mer de hade gjort. De hade varit och köpt nya kuddar till soffan och bytt ut de gamla vi hade där innan. Jag gillar verkligen djurmotiv på textilier och tyckte att detta blev jätte bra!

Att de inte hade berättat något innan om sina påhitt gjorde det hela ännu finare och roligare. Överraskningar som de är verkligen härliga!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.