Egentid och Baby Foot

Till vardags är det sällan jag låter en dusch få ta tid. Då är duschen ofta ett nödvändigt måste som ska göras i all hast efter träning eller innan middagslagning och oftast med ett eller två barn som sällskap och som också ska bli rena. Därför är det extra skönt att få unna sig en lång och skön dusch helt på egen hand när det är helg. Igår tog jag mig en sådan härlig stund med egentid i badrummet.

shea butter

Jag duschade varmt och länge. Att duscha riktigt varmt var skönt efter att ha ha varit ute i kallt vinterlandskap en stund tidigare. Jag masserade hårbottnen medan jag shamponerade håret. Jag rakade benen och använde både balsam och gjorde hårinpackning. När jag duschat klart smörjde jag in mig med kroppscreme av shea och kakaosmör. Slutligen packade jag in fötterna i Baby Foot, en härlig kur för trötta och hårda fötter.

Baby foot

För ett par veckor sedan tävlade jag ut Baby Foot i en av mina julkalenderluckor. Och igår tog jag mig alltså tid till att ge mig själv en behandling. Jag har testat Baby Foot tidigare och minns att det gav mig mjukare och finare fötter efter någon vecka. För det är nämligen först efter ett tag som resultatet kommer.

I en timme hade jag plastpåsar med behandlingen på fötterna. Sedan sköljde och tvättade jag fötterna och stoppade ner dem i varma strumpor. Känslan i fötterna var skön efteråt och jag tycker redan jag märker av att de är lite mjukare än innan. Om du vill testa denna behandling för trötta fötter hittar du Baby Foot här.

Info om Baby Foot:

  • Enkel och snabb fotbehandling
  • Perfekt när du vill få snygga fötter
  • Ny uppdaterad formula som verkar på endast en timme: Baby Foot 1 hour!
  • Har varit en stor succéprodukt sedan lanseringen i Japan 1997
  • Få fina, mjuka fötter utan behov av filning och skrubbande
  • Används vid förhårdnader, ringorm, svampinfektioner och hård hud
  • Efter endast 14 dagar är dina fötter underbart mjuka igen

Att få den där stunden egentid med lite skönhetsvård var guld värt och går helt klart att jämföras med ett svettigt träningspass på egen hand. Livet som småbarnsförälder kan vara ganska så tröttande ibland. Men då blir också den här typen av egna stunder så mycket mer värda!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.