Nytt år, nytt hår!

Detta är ett sponsrat samarbete med Bobbys Hair Care.

Jag är generellt duktig på att ta hand om min kropp och hälsa, men den delen av kroppen som jag är sämst på att vårda är håret. Jag går till frisören lite för sällan och det är inte ofta jag fixar till det i snygga frisyrer. Oftast blir det bara en snabb tofs. Men nu, i samarbete med Bobbys Hair Care och i och med det nya året tänker jag ändra på det. För med produkter därifrån går det att skapa vacker hårvård utan att gå till en salong.

Nytt hår med Bobbys Hair Care

Det är ett nytt år och för mig också ett nytt hår. Jag har precis testat några av produkterna från Bobbys Hair Care och är väldigt nöjd. De har tagit fram högkvalitativa hårvårdsprodukter av högsta
salongskvalitet till ett rimligt pris. Det blir med dessa alltså enkelt att fixa ett snyggt hår, utan att behöva gå till salong. Något som är väldigt bra just nu är att jag har möjlighet att dela med mig av en rabattkod så att du också kan testa produkterna till ett lägre pris.

>>> Använd rabattkoden KARIN när du checkar ut i kassan på Bobbys.se och du får 20% i rabatt! <<<

Passa på att shoppa nu idag eller i helgen för koden gäller bara fram till och med söndagen den 29 januari 2023.

Bobbys Hair Care

Varför gillar jag produkterna från Bobbys Hair Care? Jo, för att:

  • De ger en fin lyster till mitt hår.
  • De doftar ljuvligt och lämnar samma lyxiga känsla efter sig som om jag hade varit hos frisören.
  • De är tydligt att dessa produkter har hög kvalitet. Jag har testat frisörprodukter förr, men dessa är något utöver det vanliga.
  • De är 100 % veganska, fria från sulfater & parabener, tillverkade i Sverige och inte testade på djur.
Bobbys Hair Care - Karin Axelsson

Min vardagslyx:

Jag älskar att ha tiden till att ta en lång, varm dusch och låta schamponeringen få ta tid. När jag är klar och har torkat mig tar jag på mig min mjuka badrock samt smörjer in mig med en Body Lotion, något som Bobbys nyligen har släppt. Sedan låter jag hårfixandet få ta den tid det behöver. Med Bobbys produkter i håret går det lätt att borsta igenom det och det doftar ljuvligt i hela badrummet. Jag sprayar gärna lite av värmeskyddet innan jag fönar håret, som dessutom är ett balsamspray i samma produkt.

Resultatet blir ett glansigt och följsamt hår, som lägger sig precis som jag vill ha det. Känslan i kroppen efter den varma duschen och fixandet med håret är skön. Jag känner mig nedvarvad och avstressad. Underbart!

Att unna mig den här typen av vardagslyx ett par gånger i veckan betyder mycket för mig. Då är det okej att inte gå till frisören så ofta.

Mina tips på produkter:

Om du vill unna dig samma vardagslyx som jag kan jag tipsa om några olika produktpaket från Bobbys Hair Care. Med min rabattkod på 20% kan du dessutom köpa dem billigare just nu (OBS! Gäller endast till och med söndag den 29 janauri 2023).

Bobbys Hair Care

Multi Repair Schampo & Balsam

Multi Repair Schampo: Detta är ett vårdande, reparerande och balanserande schampo med exklusiva ingredienser som bland annat piroctone olamine för att motverka mjäll, torr hårbotten och håravfall.

Multi Repair Balsam: Detta balsam är bland annat laddat med vegetabiliska proteiner för att återfukta och reparera håret. Detta balsam vill inget annat än att få ta hand om ditt hår! Det passar utmärkt för dig som söker efter den där extra återfuktningen och reparerande egenskaperna packat i ett och samma balsam.

Bobbys Hair Care

Paketet med schampo & balsam finns även med deras silverschampo: Schampo och balsam + silvershampo

Silverschampot är laddat med violetta pigment, vilka motverkar varma och gula nyanser i blonda hår. Den innehåller även arganolja som verkar mjukgörande, vilket gör att det inte torkar ut håret lika mycket som silverschampon annars kan göra. Detta schampo passar dig utmärkt om du har ett blont hår som du vill ska vara i en kall nyans.

Bobbys Hair Care

Ekonomipaketet – Med detta paket får du schampo och balsam till ett mycket förmånligt pris!

Bobbys Hair Care

Balsamspray + värmeskydd

Bobbys Hair Care

Passa på att nyttja ett eller flera av dessa erbjudanden nu i helgen, innan rabattkoden tar slut. För visst vill du också ha ett nytt hår nu när det är nytt hår?!!

Detta är ett sponsrat samarbete med Bobbys Hair Care.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.