Min webbshop med träningskläder

Visst är ni många med mig som tycker att träningskläderna är en viktig del av ett roligt och bra träningspass? Att ha en snygg träningsoutfit, som samtidigt är funktionell och bekväm, är väldigt viktigt för att jag ska få träningsmotivation och längta till nästa träningspass. Det är särskilt när jag styrketränar på gymmet som jag är mån om att välja min träningsoutfit med omsorg. Det beror antagligen på att jag då tränar bland människor och har nära till många speglar. Hemma eller i löparspåret står inte jag i samma fokus och jag har inte lika många ögon på mig och då blir inte mina träningskläder fullt lika viktiga.

När jag i morse körde ett styrkepass på gymmet hade jag på mig en träningsoutfit som jag verkligen trivs i; svarta tights, rosa shorts och ett lila linne. Jag gillar att det är färgglatt och att ha shorts eller kjol över träningstightsen är verkligen min stil.

Nyligen har jag startat ett samarbete med APPRL där jag har öppnat en webbshop med träningskläder. Där hittar ni några av mina favoriter bland träningsoutfits. Här se ni min webbshop och på den här sidan (i menyn högst uppe tillhöger) kommer den ligga framöver och ständigt bli uppdaterad med nya snygga träningskläder. Kolla gärna in min webbshop!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.