Äntligen tillbaka i gymmet!

Efter alldeles för många veckor utan att kunna träna var jag igår äntligen tillbaka på gymmet. Efter att först ha fått halsfluss en gång, ätit penicillin för det och sedan åkt på halsfluss igen hade det gått runt tre veckor sedan jag var på gymmet senast. Snacka om att lyckan var total när jag igår klev in för ett pass med gymträning!

Lite tagen av att ha varit sjuk så många veckor tog jag det dock väldigt lugnt vid gårdagens träning. Jag ville känna efter och låta kroppen få svara på om detta var okej att göra. För det sista jag vill nu är att bli sjuk igen! Men det kändes bra i kroppen och så här dagen efter ler jag åt den träningsvärk jag känner av i ryggen. För den vittnar om att jag har tränat!

gymtraning-karin

Gymträning när den är som bäst är den gymträning som blir av. Igår var det perfekt för mig att inte ha en direkt plan med träningspasset utan välja övningar mer efter känsla. I vanliga fall trivs jag bäst med att ha en konkret plan för träningspasset så att jag vet vad jag ska göra redan innan. Då kan jag gå in i träningsbubblan utan att behöva tänka så mycket för att istället bara göra.

Att äntligen få vara tillbaka på gymmet är underbart! Tänk att man kan uppskatta något så mycket. Men så har jag varit ifrån det i tre veckor också och har under den tiden fått längta väldigt mycket.

4 Comments
  1. Har också kommit igång lite den här veckan. Åkte på halsont och en rejäl och långdragen förkylning. Så surt. Men man får som sagt ta det lite lugnt. Ha en fin dag! / Carolina

Leave a Reply

Your email address will not be published.