Varberg om sommaren

varberg-om-sommaren-kallbadhuset-2

Varberg om sommaren är för mig salta bad och maneter, kallbadhuset och långa promenader längs med havet, löpning på strandpromenaden och minigolf i Socitén. Det är soliga dagar och regniga dagar, det är mormor och resten av släkten. Varberg ligger mig så varmt om hjärtat att det nästan gör ont. Det är så många barndomsminnen för mig och så mycket glädje.

varberg-om-sommaren-fastningen-2varberg-om-sommaren-fastningen-2

Varberg är fästningen och gofika på ett mysigt café. Det är torghandeln på onsdagar och lördagar och det är goda glassar. Det är salta vindar, lukten av tång och skränandet från fiskmåsar. Varberg i mitt hjärta!

varberg-om-sommaren-blommor

varberg-om-sommaren-bil

Varberg om sommaren är en av de absolut bästa platser jag vet. Om du inte har varit i Varberg på sommaren måste du åka dit!

Tidigare i veckan var jag och familjen där över tre dagar. Det var tre dagar fyllda med härliga äventyr och fina minnen att bevara. Att få komma till Varberg är alltid lika underbart och fastän min mormor inte längre finns kvar är jag så tacksam till att få vara på denna plats allt ibland och för att jag har flera av mina andra mysiga släktingar kvar där.

varberg-om-sommaren-traslovslage

Förutom att Varbergs centrala delar är alldeles underbara finns det många andra pärlor att besöka, i och runt omkring Varberg. Vi var bland annat i Läjet, eller Träslövsläge som det egentligen heter, …

varberg-om-sommaren-getteron

… på Getterön …

varberg-om-sommaren-far-bokskogar
… och i Åkulla bokskogar. Platser som jag verkligen älskar och som jag tänkte berätta mer om senare. Nu ville jag mest säga att jag älskar Varberg om sommaren!

2 Comments
  1. Åh, Åkulla bokskogar, dit är planen att åka och traska under våra semester veckor. Tänk att jag bor så nära men aldrig varit där och gått….bara kört förbi till den stora butiken 😉

    1. Tycker verkligen att ni ska åka dit då! Jag skulle gärna återvända dit och gå en längre sträcka av leden. Med en 4-åring med trötta ben och ingen vagn till honom så gick vi inte så långt denna gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published.