Bli av med ditt sockersug

Hur blir man av med sitt sockersug? För några dagar sedan blev jag intervjuad av Sportamore om sockerberoende och artikeln finns nu uppe att läsa här. Frågan de ställde mig var om man kan bli av med sitt sockerberoende och visst kan man det. Något jag kan ännu mer om är hur man blir av med sitt sockersug och det är också något jag tipsar om i artikeln.

Utöver det jag ger som tips i artikeln vill jag ge er ytterligare några här.

Tips för att bli av med sockersug:

  • Hitta söta alternativ till socker, som stillar ditt sötsug och samtidigt är hälsosamma
  • Borsta tänderna eller ta ett tuggummi (sockerfritt såklart)
  • Ta en promenad eller ägna dig åt något som får dig att glömma bort ditt sockersug
  • Ät dig mätt på vanlig, bra mat och var noga med att få i dig mellanmål regelbundet. Detta för att blodsockret inte ska sjunka alltför mycket.

bli-av-med-socker-sug-1

bli-av-med-socker-sug-2

I min webbkurs Sött utan socker ger jag massor med fler tips på hur du kan hantera ditt sockersug. Utöver det får alla som köper kursen fakta kring socker och hur det påverkar kroppen, hjälp med att hitta till en sockerfri vardag samt massor med sockerfria recept- och måltidstips. Dessutom finns möjligheten att ställa frågor om socker till mig direkt!

Läs mer om webbkursen här.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.