Mina nagellackstips

Helgerna brukar normalt sett gå oerhört snabbt, men just denna helg har gått i ett väldigt långsamt tempo för mig. Jag har sett fram emot denna måndag så oerhört mycket och helgen har därför känts lång och långsam. Nu är det dock äntligen måndag och jag är så pepp. För idag börjar jag mitt nya jobb på Pineberry!

Denna dag till ära tänkte jag ge er några av mina nagellackstips. För visst är det trevligt med fina naglar, både på jobbet och till fest?!!

nagellackstips-2

Nagellackstips:

Jag är lite av en periodare när det kommer till att måla naglarna. Just nu är jag inne i en period när jag gör det hyfsat ofta och det är verkligen så värt att ta sig den tiden det tar att måla sina naglar. Oavsett färg eller glans så ger målade naglar ett schysstare intryck än omålade.

Mitt favorit nagellacksmärke sedan många år tillbaka är TRIND. Det använder jag oftast och ger alltid en lika bra resultat. Naglarna blir dessutom starkare av detta lack och det blir lättare att få dem att hålla i den längd du önskar ha.

nagellackstips-3

nagellackstips-4

Jag gillar att måla mina naglar i en ljus pastellrosa färg. Men ibland känner jag för att vara mer djärv och då väljer jag en starkt rosa eller röd färg. Dessa två nagellack, från Lumene och Depend, är flitigt använda av mig.

nagellackstips-5

Tips för handvård:

Nu när vädret är kallare har jag ständigt torra händer. Min bästa vän i handväskan är därför en handcréme. Denna från FACE är super bra, går direkt in i huden och lämnar ett lent resultat. Har tänkt att jag ska testa att smörja in med olja samt göra inpackning för händerna någon kväll. För torra händer är verkligen varken trevligt eller fint. Och om du har torra händer spelar det ingen roll hur fina naglar du än har. För resultatet blir inte bra.

Det tar lite tid att fixa med händer och naglar. Men det är alltid värt det så jag kommer fortsätta och hoppas på att jag lyckas bibehålla denna bra period när det kommer till nagelvården.

2 Comments
  1. Men just ja, Trind! Helt glömt bort det nagellacket, använde det för säkert en…10+ år sen och minns att jag fick superlånga och fina naglar. Nu jobbar jag ju med mat och sånt, så jättelånga naglar funkar inte så bra, men skulle gärna ha lite starkare naglar igen. Tack för att du påminde mig, ska ut och handla deras transparenta lack asap! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.