Oktober för ett år sedan

Oktober brukar kunna vara en fin månad med färgsprakande löv och frisk härlig luft. I år har denna månad inte levererat lika bra som den brukar kunna då det mestadels har varit regnigt och ruskigt. Men det är väl inte mer än rätt eftersom vi hade en galet ljuvlig september och dessförinnan en fin sommar.

När jag minns tillbaka till oktober förra året minns jag den som en mycket finare tid. Det var fortfarande relativt varmt, solen visade sig allt som oftast och färgerna sprakade vart jag än gick. Kanske var oktober förra året finare än i år. Kanske är det bara jag som kommer ihåg det som var fint. Vet inte. Oavsett så tänker jag här bjuda er på lite av det jag gjorde i oktober för ett år sedan.

Jag och barnen tog många turer in i skogen då det gick att plocka blåbär långt in i oktober. Vi bor ju granne med skogen och det utnyttjade vi till max den månaden.

3-hostlov-akvarell

Jag och syster gick en akvarellkurs på tisdag kvällarna under hösten. Där målade vi bland annat höstlöv.

Jag skrev ett inlägg om SEO för bloggar, som blev väldigt populärt och spred sig bra. Om du behöver tips på hur du ska SEO-optimera din blogg är det inlägget fortfarande väldigt läsvärt.

10-cafe-paradiset
Jag besökte caféet på Paradiset. Om ni inte har varit på Paradiset på Södermalm så kan jag verkligen rekommendera ett besök! Jag skrev om träningspass jag minns. Faktiskt är det så att jag minns just dessa tre träningspassen väldigt väl fortfarande.

9-barn-grekland

I samband med att jag lade upp den här bilden, som egentligen är tagen i september, skrev jag om fyra glädjeämnen och fyra rädslor. Läsvärt!

8-appelfabriken

En söndag i oktober åkte vi och besökte äppelfabriken. Ett jätte mysigt ställe där vi åt lunch, tittade på hästar och köpte äppelmust.

raw-lakritsfudge-2

Jag gjorde super goda nyttiga lakritsfudge.

Och jag mindes tillbaka till ett år bakåt i tiden när min mamma fortfarande var i livet. ♥

7-frost-och-dimma

6-frost-och-dimma

Jag minns en tidig och kall morgonpromenad i oktober väldigt väl. Det var den jag gick i frost och dimma och den var magisk.

8-dimman-lattnat

Lite senare när jag gick hem från förskolan den förmiddagen hade dimman lättat och solen strålade. Så vackert var det!

1-yogastudio

Jag yogade en hel del, då som nu.

11-nyttigt-godis-halloween

Lagom till Halloween gjorde jag ett nyttigt Halloweengodis. Får nog bli en favorit i repris av det i år!

Fina oktober. Bara för att jag just har skrivit om att oktober i år mestadels har varit grå och regnig så skiner solen just nu bakom molnen. Kanske att just idag blir en fin oktoberdag!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.