Det bästa i veckan

Vi har kommit in i mars och våren är på ingång. Imorse gick jag dock ut i nysnö så än dröjer våren något, men vi vet att den kommer snart och det ger mig hopp. Jag älskar ljuset på morgnarna och kvällarna och välkomnar mars med öppna armar.

Här kommer det bästa från min vecka så här långt!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Solen som har visat sig under några av veckans promenader.

Veckans mysigaste:

När jag kom hem från jobbet i onsdags och vi satt länge och åt vår middag. Mannen hade köpt jordgubbar till efterrätt och barnen berättade stolt att de hade hjälpt till med att skölja och skära upp bären.

Veckans träning:

Måndag: styrketräning hemma med egna kroppsvikten. Jag lade upp passet i sektioner av 10 minuter gånger tre där jag tränade utan paus i sektionerna.

Tisdag: ett gympass bestående av SkiErg-träning och styrkeövningar som chins, dips, sittande rodd, latsdrag och ett gäng övningar för axlar och bröst

Onsdag: en halvtimme roddmaskin på gymmet

Torsdag: cirkelträning med en blandning av puls och styrka

Resten av veckan kommer jag enbart ägna mig åt promenader och eventuellt lite yoga. Knät hindrar mig fortfarande från att springa och göra övningar som burpees och jägarvila, men jag intalar mig att det är nyttigt att ibland få längta.

Promenad i Stockholm

Veckans mest intressanta:

Jag har lyssnat på ett flertal intressanta poddar i veckan: Sara poddar om att vara i form i Träningsglädje Talks, Linda inleder en ny säsong med intressanta gäster i Influencers of Sweden’s podd och Sökpodden släppte nyligen senaste avsnittet som bland annat handlar om röstsök i Google och hur man kan utbilda sig inom SEO och SEM.

Veckans boost:

Insikten om hur mycket jag älskar min vardag, att varje dag är en ny möjlighet och att bra energi sprider mer bra energi.

Veckans godaste:

När jag lunchade på Buco Nero tidigare i veckan valde jag deras tonfisksallad, vilket jag nästan alltid gör när jag äter där. Mums för halstrad tonfisk, granatäpplekärnor och senapssås!

varvinter promenad

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Receptet på asiatisk ramensoppa med kyckling, som jag skrev om i början på veckan.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Att vara utomhus i vårvintern, hänga med familjen och träffa min syster, dricka kaffelatte och testa några nya recept.

Njut av din fredag!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.