Ställ till med en härlig brunch!

Det är många som klagar på vädret just nu. Minusgrader och snö i mitten på maj. Jag håller med om att det inte är jätte kul, men jag väljer att tro att det snart vänder och när det gör det kommer vi uppskatta våren och värmen desto mer.

När jag den senaste veckan har kollat i min Timehop har jag sett att förra året vid den här tiden var det desto varmare. Vi badade i badtunnan, njöt av solen, gjorde chins i trädgården och bjöd in till en härlig brunch, som vi åt med vänner på altanen. Allt detta vill jag göra igen när värmen kommer tillbaka och just det här med att ställa till med en härlig brunch vill jag inspirera till i detta inlägg. Härligast är såklart att kunna äta brunchen utomhus, men om det envisas med att fortsätta vara kallt så fungerar det ju lika bra att äta den inomhus. Oavsett så är brunch ett härligt sätt att umgås kring!

gazpacho-recept2

En vår- eller sommarbrunch måste innehålla gazpacho. Receptet på just denna gazpacho hittar ni via länken och jag kan lova att den svalkar gott en varm vår- eller sommardag.

gazpacho-recept

Denna kalla soppa går snabbt att göra i mixern och fungerar fint att förbereda några timmar innan det är dags att servera. Förvara den väl kylt bara.

bananpannkaka-recept2

Pannkakor är ett måste på en brunch. Det brukar ju gillas av både barn och vuxna och vill man att de ska vara lite nyttigare och samtidigt goda vill jag tipsa om dessa bananpannkakor. Älskar dem och kommer aldrig att tröttna. Här har jag serverat bananpannkakan med färska bär och kokos.

bananpannkaka-nutella-2

Att göra sin egen nutella och toppa pannkakorna med är en hit. Kolla in mitt ljuvliga recept på nyttig nutella här.

I övrigt går det ju att gå loss lite hur som helst när det vankas brunch. Här är några fler brunchtips:

Det som är bra med brunch är att du väljer att servera precis det som du är sugen på. Allt fungerar! Så fundera på när du kan bjuda in till brunch nästa gång och så hoppar vi att våren har kommit på allvar tills dess!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.