Spets och jeans

God morgon på er, hoppas att ni har haft en bra morgon och fått en fin start på dagen!

Min morgon har dessvärre varit kaotisk och väldigt energitömmande. Jag inledde med att sticka ut och springa och försökte maxa tempot på sträckan 3,5-4 kilometer, men det gick inte riktigt så snabbt som jag hade hoppats på. Nu känner jag mig ganska så osäker på att jag kommer får en bra tid på Bellmanstafetten, som jag ska springa nästa vecka. Men å andra sidan är tiden inte så viktig utan det viktigaste är ju att ha kul när vi ska springa.

Morgonen fortsatte sedan med en 3-åring som vaknade på helt fel sida och trotsade helt galet mycket. Hon vägrade att lyda eller göra det hon behövde för att vi skulle komma iväg och jag tappade tålamodet. Usch, vad jag avskyr när jag inte lyckas behålla lugnet när hon har sina trotsutbrott för det blir ju alltid 1000 gånger värre då. Vi kom i alla fall iväg till slut, barnen blev lämnade på förskola respektive fritids och jag hann med mitt tåg. Men dagen började verkligen inte på ett bra sätt och jag försöker intala mig själv att Smilla redan har glömt det som var och har kul där hon är. För så är det helt säkert.

För att peppa mig själv försöker jag nu tänka på bra saker, som att solen skiner, att jag kommer ha en härlig dag på jobbet och att jag vet att jag kommer äta en väldigt god lunch idag. Och så peppar jag mig med att kika på bilder på när jag har några av mina favorit outfits, nämligen outfits med spets och jeans. Tycker inte också du att spets och jeans är en riktigt snygg kombo?!!

Karin med kläder i spets och jeans

Outfits med spets och jeans

Den väldigt ljust blåa jeanskjol, som nästan är vit, kombinerar jag gärna med en vit spetströja. Så här såg jag ut igår!

Karin med kläder i spets och jeans

Spetströjan kommer från & Other Stories och det är en av mina absoluta favoriter just nu.

Karin med kläder i spets och jeans

När jag är hemma och skrotar runt i trädgården älskar jag att ha hängseljeans. Dessa ljust blåa passar bra ihop med vit spetsblus och ett par vita spetsshorts.

Karin med kläder i spets och jeans Karin med kläder i spets och jeans

Denna outfit har varit en jag gillat mycket nu i sommar.

Karin med kläder i spets och jeans Karin med kläder i spets och jeans

Här har ni en annan outfit med hängselbyxor i jeans och spetsblus. Så här såg jag ut en dag i våras – både skönt och snyggt!

Spets och jeans känns som ett säkert kort och jag gissar att det har att göra med att kombinationen av något tufft med något romantiskt fungerar så bra ihop. Den kombinationen gillar jag verkligen skarpt just nu!

4 Comments
  1. MEN DU!! bra tid.. det kommer du att få. Nu sprang du ju också innan frukost? o på stafetten kommer du ha mer energi i kroppen? Vi var äntligen på & other stories när vi var i sth sist.. Precis min stil o precis dotterns.. däremot skrattade jag så jag tjöt när allt bara hängde framme i stl 34… o affären ligger på östermalms… nån känd bloggerska har ju diskuterat just hur man ser ut på östermalm… 🙂
    O lite tröst, trotsiga treåringar är jättejobbiga… men vänta tills dom är 18 o inte längre vet om dom är vuxna eller barn… HUA…

Leave a Reply

Your email address will not be published.