Galet gulliga majskakor

Är de inte galet gulliga dessa majskakor med jordnötssmör, frukt och bär?!! Jag kan lova att de också är galet goda. I alla fall gillar jag dem väldigt mycket. Men så är jag också väldigt förtjust i kombinationen majskaka, jordnötssmör med frukt och bär!

Majskakor för barn

Majskakor för barn

Jag kallar dem för majskakor för barn eftersom de säkert inspirerar de flesta barn till att smaka. Vilket barn vill inte äta sådant som ser ut som gulliga björnar och kaniner, liksom?!!

Idéen till att göra dessa kakor fick jag av Friggs när jag såg en annons från dem med liknande figurer i mitt flöde. För några dagar sedan testade jag att göra egna och det blev ett riktigt gott och fint mellanmål.

Majskakor för barn

Jag gissar att jag inte behöver förklara hur jag gjorde eftersom det syns ganska tydligt. Men låt inte fantasin stoppa er här utan använd andra slags bär och frukter att dekorera majskakorna med.

Majskakor för barn

Servera de fina ”djurkakorna” direkt och låt väl njuta!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.