Dessa magiska försommarkvällar

Ljuset så här års är så magiskt och ger mig så mycket energi. Att komma hem med tåget på kvällen, gå av på stationen och mötas av en sådan här fin försommarkväll gör mig lycklig ända in i själen. Så här vackert var det en kväll tidigare i maj när jag kom till tågstationen på kvällen!

solnedgång

Jag och kollegorna spenderade vår gårdag och halva dagen idag ute på Skavsjöholm, en underbart fin plats ute i skärgården i Åkersberga. Det blev en väldigt sen fredag kväll, men när jag till slut lade huvudet på kudden var det ändå ljust ute. Långa ljusa kvällar och dagar som gryr tidigt – det är livet det!

solnedgång på stationen

solnedgång på stationen

Det finns mycket härligt att berätta om det vi gjorde på vår konferensresa som förutom workshoppande bestod av en tävling al’a Mästarnas Mästare, kajakpolo och en massa skoj, men det får bli lite senare. Just nu vill jag stanna upp vid att det just nu är ännu en fin magisk försommarkväll, att jag har fått ha en skön eftermiddag hemma med familjen och nu ska slå mig ner och njuta av kvällssolen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.