Mobilbilder på mat

Jag brukar vara ganska kräsen med mina matbilder. De jag lägger upp här på bloggen är alltid tagna med systemkameran, i bra ljus och gärna stylade för att det ska se extra aptitligt ut. Men idag gör jag ett undantag. Dessa matbilder, som jag tog i samband med att jag lagade middagen i måndags kväll, är tagna med min mobil. Tycker ändå att de blev helt ok för att vara mobilbilder på mat och efter att ha redigerat dem lite lätt laddade jag upp dem här.

Vad tycker du, håller de måttet som matbilder?

Att mixa ihop en pesto i början av veckan för att sedan kunna ha det som tillbehör till vardagsmaten kommande dagar är så grymt, tycker jag. Denna basilikapesto, som jag alltså gjorde i måndags, har förgyllt ett antal maträtter denna vecka.

Om du vill få tips på hur jag gör min basilikapesto så hittar du till receptet via länken.

Just i måndags åt vi denna pesto tillsammans med kyckling, stekt i tacokryddor, broccoli, bladspenat och koriander i ett libanesiskt osötat bröd. Super gott!

Hoppas att ni fick er lite matinspiration trots att just dessa matbilder inte är de mest kvalitativa och proffsiga. Ibland får det bli så, tänker jag!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.